Vuodesta 1981
 
 

Aukioloajat:

Arkisin klo 7:30 - 16:30

Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu

 
 
 

Forssan Rakennuskonevuokraamo on reilu hanslankari!

Vasara ja nauloja jokaisella rakentajalla on varmasti omasta takaa. Betonimyllyn ja maantiivistimen kanssa on kuitenkin toinen juttu. Sitä varten on Forssan Rakennuskonevuokraamo. Me tarjoamme käyttöösi parhaat mahdolliset laitteet juuri silloin kun tarvitset. Koneet ja laitteet ovat aina huollettuja ja siksi turvallisia käyttää. Neuvomme kaluste- ja laitevalinnoissa ja tarpeen tullen kuljetamme ne myös perille.

Monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimistamme löydät varmasti oikeat työkalut pieniin ja suuriin projekteihin. Valikoimiimme kuuluvat myös pihanrakennus- ja kunnostuskalustoa sekä muuttolaatikoita.

Forssan Rakennuskonevuokraamo palvelee Teitä Teollisuuskatu 18, koneet ja laitteet ovat selkeästi esillä ja helposti vuokrattavissa.

Tervetuloa tutustumaan!

Asiantuntevaa ja monipuolista palvelua

Forssan  Rakennuskonevuokraamo Oy (FRKV) on alueensa ainoa yksityinen vuokraamo.  Palvelemme asiakkaitamme monella eri osa-alueella. Kalustoa löytyy  porakoneesta henkilönostimeen ja muuttolaatikoista varastokontteihin.

Asiakkaitamme  ovat rakennus- ja maansiirtoliikkeet, LVI-liikkeet, sähköliikkeet,  teollisuus- ja kunnossapitoala, maatalous sekä yksityiset rakentajat ja  remontoijat. Päätoimialueenamme on Lounais-Häme (Forssa, Humppila,  Jokioinen, Tammela, Ypäjä) sekä Alastaro ja Loimaa.

Me emme  juoksuta asiakasta turhaan vuokraamon ja rautakaupan välillä. Siksi  valikoimiimme kuuluu myös vuokrattavien laitteiden oheistuotteiden  myynti – hiomapaperit, naulat, kaasu, työkäsineet, poranterät ja  timanttilaikat.

Toimintatapaamme kuuluu selvittää asiakkaan  tarpeet mahdollisimman hyvin, jotta voimme vuokrata hänelle oikean  laitteen oikeaan työhön. Emme siis vuokraa asiakkaalle lekaa, jos hän  tarvitsee vasaran. Asiantuntemuksemme perustuukin pitkälti kokemuksen ja  käytännön kautta opittuihin taitoihin.

FRKV on perustettu vuonna 1981.